PMU Specialist Anh Ly - Reviews

De reviews op deze pagina zijn een kleine selectie van reviews die klanten hebben achtergelaten over Permanente Make-Up Specialist Anh Ly op Google. De reviews die je hier vindt zijn slechts een kopie van de reviews die je ook op Google kunt vinden.

 

Google Reviews Permanente Make Up Specialist Anh Ly

Chiel Jansen

5 out of 5 stars

posted 3 weken geleden

Als man met Alopecia weet je niet goed wat er allemaal mogelijk is met permanente make up. Het is ook best een stap in een “vrouwen wereld”. Anhly denkt met je mee, geeft je een hoop informatie vooraf. Aan alles merk je dat ze weet waar ze over praat. Anhly neemt alle tijd, resultaat is belangrijker dan de tijd. Ik ben ontzettend blij met mijn “nieuwe” wenkbrauwen en heb daardoor weer mijn eigen uitstraling. Als man is het een hele stap, je hebt te maken met een hoop vooroordelen maar ik kan echt aanraden om je wenkbrauwen te laten zetten. En als je dat doet zou ik echt contact opnemen met deze kanjer. Anhly, super bedankt. Groetjes Chiel

Naima Fawzi

5 out of 5 stars

posted 4 weken geleden

Super professionele behandeling gehad! Anh ly begrijpt precies wat je wilt, je hoeft amper wat te zeggen! Ook word je erg op je gemak gesteld.

Moon Staal

5 out of 5 stars

posted een maand geleden

Wat begon als een intake-gesprek voor de mogelijkheden van permanente make-up, eindigde in een afspraak voor Energie Healing. Toen ik 2 weken bij Ahn Ly naar binnen stapte, voelde ik me direct "thuis". Ahn Ly nam me in ontvangst, en vertelde dat ze nog even bezig was met een cliënt. Ik kreeg een heerlijk kopje koffie aangeboden, en had alle tijd om rond te kijken in de "wachtkamer" Ik kijk mijn ogen uit! Het viel me meteen op, dat deze met veel zorg was ingericht. Ik kon zien, dat aan elke detail aandacht was besteed. Het gaf me een "gezellig gevoel". Na een poosje kwam Ahn Ly samen met de cliënt met prachtige wenkbrauwen uit de behandelkamer. Ik kon merken, dat ze beiden heel enthousiast waren over het resultaat. Toen mocht ik naar binnen, en was best een beetje opgewonden. Ahn Ly...

Janneke van de Poele

5 out of 5 stars

posted een maand geleden

Vorig jaar ben ik voor het eerst bij Ahn Ly terecht gekomen. Met ongelijke en weinig haartjes bij de wenkbrauwen kwam ik binnen. Je komt terecht in een fijne rustgevende praktijk. Ahn Ly verwelkomt je met een warm hard. Ze neemt de tijd voor je om voor jou de wenkbrauwen te creëren die nog steeds jou zijn. Ze maakt geen ander persoon van je. Maar iemand die in de spiegel kijkt die blij is met haar wenkbrauwen en daardoor een stukje meer zelfvertrouwen. Ik ben blij dat ik gekozen hebt voor Ahn Ly. Voor de touch up na een jaar weer bij haar geweest en weer meer dan tevreden. Ik raad haar aan iedereen aan. Het is het zeker waard om naar Purmerend te reizen.

Kim Zoetelief

5 out of 5 stars

posted een maand geleden

Ik ben super blij met mijn prachtige wenkbrauwen gecreëerd door Anhly. “Gruwelijk” zoals Anhly zelf zou zeggen! Van bijna geen naar mooie natuurlijk ogende wenkbrauwen. Ze werkt professioneel, denkt mee en geeft eerlijk advies. Ik voelde mij zeer op mijn gemak en ben zelfs bijna in slaap gevallen tijdens de behandeling. Al met al een dikke aanrader dus!


Social Media

Bedrijfs Informatie

ANHLY the key to beauty

KvK Nummer: 53.22.15.83

BTW Nummer: 1275.40.350.B01

Stationsweg 22 B

1441 EJ Purmerend

T: 06 188 488 82

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© ANHLY 2020