PMU Specialist Anh Ly - Reviews

De reviews op deze pagina zijn een kleine selectie van reviews die klanten hebben achtergelaten over Permanente Make-Up Specialist Anh Ly op Google. De reviews die je hier vindt zijn slechts een kopie van de reviews die je ook op Google kunt vinden.

 

Google Reviews Permanente Make Up Specialist Anh Ly

Sas v/d Waa

5 out of 5 stars

posted 3 weken geleden

Anhly is heel gastvrij en gaat zeer professioneel te werk. Ze is een perfectionist dus ze zorgt voor een prachtig resultaat. Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen en raad anderen aan ook zeker naar Anhly te gaan. Ik heb de anderhalf uur reistijd er zeker voor over!

Boem Laorpaksa

5 out of 5 stars

posted 3 maanden geleden

Ahnly is geweldig! Ze maakt ontzettend mooie wenkbrauwen. Ze is eerlijk over wat wel en niet kan. Ik ben eerder naar een ander hier in de Brabant geweest, de wenkbrauwen stonden ongelijk en de kleur was niet ok. Bij Ahnly heb ik al deze problemen niet. Voor mij is de reistijd naar Ahnly van anderhalf uur echt meer dan waard!

Marion Hoogerheide

5 out of 5 stars

posted 3 maanden geleden

November 2019 mijn wenkbrauwen laten doen bij Anhly op Scheveningen. Was waanzinnig tevreden. Nu was het tijd voor een opfrisbeurt,alleen moest ik daarvoor naar Purmerend. Ik trof Anhly aan in haar prachtige, stijlvol ingerichte sallon waar rust en professionaliteit uitstraalt. Anhly heeft mij weer met dezelfde deskundigheid behandeld. Zij heeft weer een blij mens van me gemaakt. Het is de moeite waard om de rit naar Purmerend te maken. Anhly dank je wel en tot volgend jaar.

Grace

5 out of 5 stars

posted 3 maanden geleden

Anhly levert ontzettend mooi werk. Helemaal aangepast op jouw eigen gezichtsvorm. Erg tevreden met het resultaat!

Kimberley Wijzenbroek

5 out of 5 stars

posted 3 maanden geleden

Heel wat jaren geleden naar grote tevredenheid bij Anhly mijn wenkbrauwen laten doen. Gisteren ben ik weer bij haar geweest om mijn wenkbrauwen te laten bijwerken en we konden beide niet geloven dat de laatste touch-up alweer 4 jaar geleden was. Zo goed zagen ze er nog uit! I.p.v hairstrokes heb ik nu gekozen voor de ombre powder brows en ben er weer superblij mee! Naast mijn wenkbrauwen heb ik gisteren ook een eyeliner met schaduw laten zetten. En wat zien deze er na één behandeling al geweldig uit! Over 6 weken hebben we direct een nieuwe afspraak ingepland voor de nabehandeling. Anhly is een vriendelijke, zeer kundige professional die goed naar jouw wensen luistert, advies geeft waar nodig en echt de tijd voor je neemt. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant en raad iedereen aan...


Social Media

Bedrijfs Informatie

ANHLY the key to beauty

KvK Nummer: 53.22.15.83

BTW Nummer: 1275.40.350.B01

Stationsweg 22 B

1441 EJ Purmerend

T: 06 188 488 82

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© ANHLY 2020