PMU Specialist Anh Ly - Reviews

De reviews op deze pagina zijn een kleine selectie van reviews die klanten hebben achtergelaten over Permanente Make-Up Specialist Anh Ly op Google. De reviews die je hier vindt zijn slechts een kopie van de reviews die je ook op Google kunt vinden.

 

Google Reviews Permanente Make Up Specialist Anh Ly

Bianca Even

5 out of 5 stars

posted een maand geleden

Heel blij met mijn wenkbrauwen gezet door Anhli. Na de grondige voorbereiding, het afstemmen van de kleur en passende vorm, heeft Anhli de permanente Make up aangebracht. Heel kundig en professioneel. Met de uitgebreide instructie voor de verzorging thuis en de 2e behandeling om de pintjes op de i te zetten, ben ik ontzettend tevreden over de behandeling en heel erg blij met het resultaat. Ik heb er wel wat verder voor moeten rijden (75 km) maar het was het zeker waard.

Teuntje Klinkenberg

5 out of 5 stars

posted 4 maanden geleden

Het laten zetten van permanente make up is een grote stap, Anh Li geeft je het volste vertrouwen dat het mooi wordt. Ze neemt veel tijd voor je en legt voortdurend uit wat ze doet. Ik ben ongelooflijk blij met mijn nieuwe wenkbrauwen en lijntjes langs mijn wimpers. Ik heb weer een frisse blik!

Mainem Mainem

5 out of 5 stars

posted 7 maanden geleden

Ik ben bij Anhly geweest voor mijn permanente wenkbrauwen en ik ben zeer tevreden mee.Voor mijn intake gesprek met haar vriendelijke ontvangst en ze legt heel duidelijk uit en wat naar mijn wens is. De praktijk heel erg aangenaam en super schoon. De inrichtingen zijn er ziet perfect uit. De hygiëne is ook perfect. Alles is gewoon wat ik zocht en wens. Bedankt Anhly en ben zeker terug!.Groet,Mainem

Roan Samen

4 out of 5 stars

posted 7 maanden geleden

Op zoek naar een goede salon voor permanente make up kwam ik op de site van Anh Ly terecht. Mijn keuze bleek de juiste. Zij adviseert je en stelt je op je gemak. De behandeling was goed en prettig. Afgelopen week was de nabehandeling van mijn wenkbrauwen. Ik ben zeer tevreden met niet alleen het resultaat, maar ook de professionele behandeling door Anh Ly. Ik ben dik tevreden.

Karin van Zaal

5 out of 5 stars

posted 7 maanden geleden

Omdat ik zeker wilde weten dat mijn ogen in veilige handen zouden zijn, heb ik me goed georiënteerd op verschillende salons. Anhly kwam het beste uit de bus: Alle vergunningen op orde, zeer gediplomeerd, veel ervaring, duidelijke website, maar ook doordat dit niet 'erbij gedaan wordt' wat je in andere salons nog wel eens ziet. Hier ligt haar focus en dat merk je. Anhly is heel rustig en profesioneel. Het tatoeëren van een eyeliner lijkt me niet iets wat je iedereen moet willen toevertrouwen, maar bij Anhly durfde ik het en het resultaat is perfect! Ik ben heel blij!


Social Media

Bedrijfs Informatie

ANHLY the key to beauty

KvK Nummer: 53.22.15.83

BTW Nummer: 1275.40.350.B01

Stationsweg 22 B

1441 EJ Purmerend

T: 06 188 488 82

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© ANHLY 2020