PMU Specialist Anh Ly - Reviews

De reviews op deze pagina zijn een kleine selectie van reviews die klanten hebben achtergelaten over Permanente Make-Up Specialist Anh Ly op Google. De reviews die je hier vindt zijn slechts een kopie van de reviews die je ook op Google kunt vinden.

 

Google Reviews Permanente Make Up Specialist Anh Ly

Roan Samen

4 out of 5 stars

posted in de afgelopen week

Op zoek naar een goede salon voor permanente make up kwam ik op de site van Anh Ly terecht. Mijn keuze bleek de juiste. Zij adviseert je en stelt je op je gemak. De behandeling was goed en prettig. Afgelopen week was de nabehandeling van mijn wenkbrauwen. Ik ben zeer tevreden met niet alleen het resultaat, maar ook de professionele behandeling door Anh Ly. Ik ben dik tevreden.

Evelien van Geemen

5 out of 5 stars

posted in de afgelopen week

Zeer professioneel, hygiënisch en vriendelijk. Er wordt rustig de tijd genomen om je wensen te bespreken. Je bent hier echt in goede handen. Ik ben supertevreden over het resultaat.

Karin van Zaal

5 out of 5 stars

posted een week geleden

Omdat ik zeker wilde weten dat mijn ogen in veilige handen zouden zijn, heb ik me goed georiënteerd op verschillende salons. Anhly kwam het beste uit de bus: Alle vergunningen op orde, zeer gediplomeerd, veel ervaring, duidelijke website, maar ook doordat dit niet 'erbij gedaan wordt' wat je in andere salons nog wel eens ziet. Hier ligt haar focus en dat merk je. Anhly is heel rustig en profesioneel. Het tatoeëren van een eyeliner lijkt me niet iets wat je iedereen moet willen toevertrouwen, maar bij Anhly durfde ik het en het resultaat is perfect! Ik ben heel blij!

SC

5 out of 5 stars

posted een week geleden

Mooie en hele goede salon. Er wordt goed rekening gehouden met je eigen wensen. Je krijgt een passend advies.

h.e hundepool

5 out of 5 stars

posted 2 weken geleden

Ik ben op aanraden van mijn dermatoloog dokter Vink bij Ahn Ly terecht gekomen.Ik ben heel blij met haar.Mijn wenkbrauwen zien er prachtig uit.Zij neemt alle tijd voor je om de kleur en vorm door te spreken.Zij is heel vriendelijk.De kliniek ziet er prachtig en zeer hygiënisch uit.Je voelt geheel op je gemak bij haar.Al met al ik vind haar en de behandeling top!


Social Media

Bedrijfs Informatie

ANHLY the key to beauty

KvK Nummer: 53.22.15.83

BTW Nummer: 1275.40.350.B01

Stationsweg 22 B

1441 EJ Purmerend

T: 06 188 488 82

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© ANHLY 2020