PMU Specialist Anh Ly - Reviews

De reviews op deze pagina zijn een kleine selectie van reviews die klanten hebben achtergelaten over Permanente Make-Up Specialist Anh Ly op Google. De reviews die je hier vindt zijn slechts een kopie van de reviews die je ook op Google kunt vinden.

 

Google Reviews Permanente Make Up Specialist Anh Ly

Jacqueline Banel

5 out of 5 stars

posted in de afgelopen week

Ik ben blij dat ik Anly heb leren kennen. Ik heb bij haar PMU lippen laten zetten. Anly’s kennis over het vak en hoe zij daarover communiceert, gaan zo goed samen. Anly is zeer kundig; is ook erg kritisch op haar eigen werk, wat het resultaat zeer ten goede komt. Allereerst neemt Anly rustig de tijd om naar je wensen te luisteren. Ze stelt je gerust en laat verschillende voorbeelden en mogelijkheden zien. Ze is betrokken en vraagt geregeld tijdens de behandeling hoe het met je gaat. Ze gaat te werk met oog voor detail en stopt niet voordat het resultaat naar haar zin en dat van jou is, ook als dit betekent dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Mocht je PMU overwegen, raad ik je zeker aan om naar Anly te gaan. De algehele beleving, de behandeling en de prijs-kwaliteit is super en...

Tina Jonker

5 out of 5 stars

posted 2 weken geleden

Zeer tevreden over vriendelijkheid, vakmanschap in elk opzicht perfect. Ik heb er graag 2 uur reistijd voor over om m'n behandeling te ondergaan.

Marja Vermaat

5 out of 5 stars

posted 3 weken geleden

Gewoon een goed bedrijf met een heel erg goed resultaat . Kom er al jaren en ben erg tevreden .

Tessa van Roemburg

5 out of 5 stars

posted een maand geleden

Anhly is megakundig en aan te raden. Klant staat bij haar voorop en al is die een twijfelkont zal ze nooit gaan haasten maar denkt mee. Ook de verwarmde stoel is een aanwinst en past bij haar warme persoonlijkheid. Topzaak met een topvrouw

Sas v/d Waa

5 out of 5 stars

posted 3 maanden geleden

Anhly is heel gastvrij en gaat zeer professioneel te werk. Ze is een perfectionist dus ze zorgt voor een prachtig resultaat. Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen en raad anderen aan ook zeker naar Anhly te gaan. Ik heb de anderhalf uur reistijd er zeker voor over!


Social Media

Bedrijfs Informatie

ANHLY the key to beauty

KvK Nummer: 53.22.15.83

BTW Nummer: 1275.40.350.B01

Stationsweg 22 B

1441 EJ Purmerend

T: 06 188 488 82

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© ANHLY 2020