PMU Specialist Anh Ly - Reviews

De reviews op deze pagina zijn een kleine selectie van reviews die klanten hebben achtergelaten over Permanente Make-Up Specialist Anh Ly op Google. De reviews die je hier vindt zijn slechts een kopie van de reviews die je ook op Google kunt vinden.

 

Google Reviews Permanente Make Up Specialist Anh Ly

Claudia Schilp

5 out of 5 stars

posted 2 maanden geleden

Ahnly onderscheidt zich in haar vakgebied op: kennis, kunde, professionaliteit, advies, hygiëne en last but not least haar warme en oprechte persoonlijkheid. Ik ben vanaf 2013 klant bij haar.

Eveline de Ridder

5 out of 5 stars

posted 3 maanden geleden

Ik kom ruim drie jaar bij Anhly. Na een chemokuur zijn mijn wenkbrauwen niet terug gegroeid. De eerste keer dat ik bij Anhly kwam heeft ze heel veel tijd uitgetrokken om mijn wenkbrauwen zo precies mogelijk te reconstrueren. En dat is fantastisch gelukt. Ook nu zij niet meer in Den Haag werkt ga ik graag naar Purmerend voor het bijwerken van mijn wenkbrauwen. Haar salon is een prettige ruimte en Anhly is ontspannen, zorgvuldig, attent en super nauwkeurig. Ik kom graag bij haar en kan haar van harte aanbevelen!

Brenda Faber

5 out of 5 stars

posted 3 maanden geleden

Ik kom al jaren bij Ahnly voor mijn wenkbrauwen en wordt hier altijd keurig volgens alle richtlijnen en met de juiste informatie geholpen. Zij werkt zeer gastvrij, correct en hygiënisch. Voorziet je van de juiste adviezen en geeft haar oprechte mening als dit nodig is. De salon ziet er prachtig uit net zoals de warme vrouw die van haar passie haar werk heeft gemaakt. Kortom hier kom je voor je plezier terug en ga je met een voldaan gevoel de deur weer uit. Het is een topper.

Greet Van Der Net

5 out of 5 stars

posted 3 maanden geleden

Ik ben met Anhly haar werk in aanraking gekomen in de salon waar ik voor mijn gezicht behandelingen kom, een goed gesprek en advies heeft me doen besluiten voor permanente make-up te gaan. Over de eerste behandeling was ik zo tevreden dat zelfs, nu ze zich in Purmerend heeft gevestigd, ik vanuit Den Haag naar haar toe ga voor de vervolg behandelingen. Haar professionaliteit, vakkundigheid en de uitstraling van haar salon maakt dat je totaal ontspannen bent tijdens de behandeling. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en met de juiste uitleg en advies ging ik tevreden huiswaarts. Anhly nogmaals bedankt, ik wens je alle succes en tot de volgende keer.

Lara Habes

5 out of 5 stars

posted 4 maanden geleden

Ben nu voor de 2 de keer bij haar geweest voor me wenkbrauwen. Vond zelf de 1 ste keer iets te licht maar dat kwam omdat ik zelf wat aan het twijfelen was. ze voelt dat goed aan het luisterde ook echt naar je. Dat vond ik erg prettig waardoor ik nu wat meer durfde. Ze zal jou altijd zelf goed laten kijken of het is wat je in gedachte had en als dat niet het geval is mag je zelf aan geven wat je graag wil. Het is natuurlijk niet iets wat je even tekent. Je moet er een goed gevoel bij hebben. Ik ben zelf een twijfelaar, maar zij geeft je wel het gevoel dat je er samen goed naar heb gekeken en dat ze het pas gaat zetten als het echt naar wens is. Nu heeft ze het de 2 de keer gezet en ben echt super blij. Ze heeft het heel mooi gezet. Ik denk dat je bij haar wel echt persoonlijke aandacht...


Social Media

Bedrijfs Informatie

ANHLY the key to beauty

KvK Nummer: 53.22.15.83

BTW Nummer: 1275.40.350.B01

Stationsweg 22 B

1441 EJ Purmerend

T: 06 188 488 82

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© ANHLY 2020